Кариерен център

Факултет по математика и информатика

бул. Джеймс Баучер 5

тел. 02 / 8161 589

career@fmi.uni-sofia.bg

Кариерна възможност за junior програмисти в Appolica

Appolica предоставя кариерна възможност, специално пригодена за наскоро завършили студенти и junior специалисти, които желаят да започнат кариерата си в Appolica - българско стартъп студио, което развива иновативни проекти до водещи технологични бизнеси. Организацията, чийто основен фокус са проекти в секторите fintech, climatetech и future of work, работи с предприемачи с иновативни идеи, които показват значителен потенциал за растеж и могат да се превърнат в глобални бизнеси. 

Наша мисия е да насърчаваме младите таланти в индустрията и се вълнуваме да Ви представим нашия Assessment Center, предназначен да идентифицира и развива следващото поколение технологични новатори. 

Ето и повече информация:

Събитие: Appolica Junior Developer Assessment Center
За кого е подходящо: Junior програмисти с интереси и знания в Python, Node.js или Kotlin
Цел: Целта е да се оценят и изберат кандидати за позиции на пълно работно време като младши програмисти в Appolica
Задача: Кандидатите ще разработят CLI приложение за конвертиране на валута, използвайки съвременни практики на Python, Node.js или Kotlin, като се интегрират с Fast Forex API за обработка на данни в реално време. Подробности за задачата са достъпни на нашия уебсайт. Успешните участници ще поканим в нашия офис на 13.06, като на двама от тях ще бъдат предложени позиции на пълно работно време.
Дейност: Участниците ще разработят практическа задача, отразяваща реални сценарии в технологичната индустрия. Одобрените от тях ще бъдат поканени в нашия офис в рамките на един работен ден, където ще се разгледат от задачи и ще преминат през няколко поведенчески теста.
Оферта: След края на техния ден в Аполика, на двама от тях ще бъде предложена работа на пълен работен ден в нашия екип, където ще продължат да се развиват професионално и да допринасят за изпълнението на значими проекти.

Прилагаме линк с по-подробна информация за Assessment центъра:

Задача: https://www.appolica.com/assessment   
Краен срок: 11.06
 

Таг