Отпуснете въображението си и спечелете страхотни награди с Artmodding 2015!

Артистичните фенове на технологиите отново имат възможността да развихрят креативността си и да спечелят страхотни хардуерни продукти в новото издание на конкурса Artmodding.

За творците голямата награда е самият продукт на тяхното творчество – максима, която отговаря напълно и на едно ново предизвикателство към вашето въображение и креативност. И то е второто издание на Artmodding (Артмодинг) - конкурса на PC World Bulgaria за артистично модифициране на технологични продукти с акцент върху ексклузивността, индивидуалността и изкуството.

И тази година екипът на PC World Bulgaria e приготвил интересни и предизвикателни продукти, върху които да развихрите гийк въображението си. Кои са те можете да видите в секцията Продукти за артмодинг.

Преди да се впуснете в креативни приключения обаче, прочетете правилата, за да няма неприятни изненади и за да разберете какво точно трябва да направите, за да участвате успешно в конкурса.

Искате да научите повече за проекта Artmodding? Кликнете тук.

Проектите си можете да изпращате на адрес pcwedit@idg.bg като прикачени файлове или с линк за сваляне чрез услуга за съхранение и споделяне на файлове. Очакваме невероятните ви проекти до 23:59 ч. на 15 ноември 2015 г. (неделя), а вие освободете въображението си, защото за вас има страхотен хардуер за модване!