3-месечен стаж по Управление на проекти (Project Management) във фирма Абати

  Софтуерна компания предлага 3-месечен стаж по Управление на проекти (Project Management),  възможност след стажа за допълнително разширено обучение и започване на постоянна работа.

Ние сме Абати АД, софтуерна компания, 100% българска, работеща предимно на българския пазар, но често и в партньорство с чуждестранни фирми.

През 2011 година разработихме информационната система „Преброяване 2011”, чрез която през Интернет само за една седмица се преброи почти половин България. През 2015 година разработихме най-сложната, най-голямата и най-важната в момента информационна система в България ИСУН2020, управляваща финансовите средства отпуснати от Европейският съюз и проектите които се реализират с тях в страната. В своята история, компанията е разработила повече от 100 информационни системи, повечето от които работят на национално ниво, използвани ежедневно косвено или индиректно от почти всеки българин.

Като златен партньор на Майкрософт сме ориентирани предимно в разработването на приложения, базирани на технологиите на Майкрософт, но работим също така и с JAVA и Oracle.

През 2011 година спечелихме престижната награда на Майкрософт – Партньор на годината за 2011, както и наградата на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за e-business 2011.

Повече информация ТУК.