Безплатна ИТ образователна инициатива на Мусала Софт Learn from the Masters by MUFFIN

 От началото на месец април 2017 започва кандидатстването за първото издание на Learn from the Masters by MUFFIN - безплатна образователна инициатива на Мусала Софт http://www.musala.com/training/learn-from-the-masters-by-muffin/, стартираща от 12ти май 2017 в София. Крайният срок за кандидатстване е 26.04.2017.

Водещи на обученията са Бисерка Йовчева, треньор на най-добрите български олимпийски състезатели по информатика и Мирослав Миронов, експерт технологии и обучение в Мусала Софт. Лектори на Learn from the Masters by MUFFIN са и доказани експерти в сферата на  Cloud Integration, API Management, Augmented Intelligence, BigData, Digital Engagement, IoT.

Learn from the Masters by MUFFIN е вдъхновен от дългогодишния опит на Мусала Софт в развитието на ИТ таланти в професионалисти, които създават висококачествени софтуерни решения за големи мултинационални компании. Learn from the Masters by MUFFIN е мастър клас за хора с малко или никакъв опит в програмирането, които искат да започнат дългосрочна успешна кариера в света на ИТ. Съобразявайки се с индивидуалните нужди и интереси, Learn from the Masters by MUFFIN предоставя необходимата стабилна основа и възможности за широк спектър от технологично, професионално и личностно развитие в ИТ като комбинира умело теоретични знания и практически примери с конкретни технологии.

Мусала Софт ще се свърже с всеки проявил интерес и попълнил регистрационна форма, за да избере участниците в първото издание на Learn from the Masters by MUFFIN.

Повече тук.