Конференции Java2Days и CodeMonsters - 17-19 октомври 2017

От 17-ти до 19-ти октомври в София Тех Парк ще проведем международния форум Global Tech Summit. Под шапката на Global Tech Summit се провеждат мащабните събития за софтуерни инженери Java2Days и CodeMonsters, както и бизнес форумите Technology4Business и BusinessBooster. 

Java2Days е втората по посещаемост конференция в Европа, посветена на Java технологиите, която ежегодно привлича повече от 1300 разработчици на софтуер от България и света. През последните години Java се наложи като основен език за програмиране, който в момента се използва на милиарди устройства в цял свят – от мобилни устройства и аксесоари, персонални компютри до корпоративни сървъри и инфраструктури.

CodeMonsters е международна конференция, която отново е предназначена за експертите от софтуерната индустрия, но обхваща технологиите, различни от Java. По този начин Java2Days заедно с CodeMonsters формират едно събитие, което изцяло представя актуалните и иновативни технологии за разработка на софтуер и тенденциите в тяхното развитие.

Студентите могат да се включат в конференциите Java2Days и CodeMonsters на изключително преференциална цена от 25 евро за Student Exclusive Pass вместо регулярните 100 евро, като те ще получат достъп до конференциите и ще имат възможност да се срещнат топ професионалистите в областта.

Student Exclusive Pass включва в себе си:

  • всички лекции на Java2Days  и CodeMonsters;
  • всички мастър класове на Java2Days  и CodeMonsters;
  • достъп до инициативата FreeTech Trainings;
  • покана за Mega Developer Party;
  • достъп до Релакс зоната;
  • кафе-паузи;
  • достъп до Q&A сесията с лекторите;
  • рекламни подаръци;

Възможно е студентите да се запишат безплатно за инициативата FreeTech Trainings, която представя лекции за начинаещи, млади специалисти, които тепърва се докосват да програмирането. Участието с такъв Pass ще им даде единствено достъп до залата на  FreeTech Trainings и лекторите, които ще презентират там. 

Желаещитите да присъстват е необходимо да се регистрират тук.