Стажантска програма на VMware

  За VMware

VMware е глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес мобилност. Компанията помага на клиентите да реализират възможностите си, като ускорят техните пътувания в дигиталната трансформация. С решенията на VMware организациите подобряват гъвкавостта на бизнеса, като модернизират центровете за данни и интегрират обществени облаци, стимулират иновациите със съвременни приложения, създават изключителен опит чрез овластяване на цифровото работно пространство и гарантират доверието на клиентите, като трансформират сигурността. VMware има годишен приход от 7,09 млрд. долара за 2016г., над 500 000 клиенти и 75 000 партньори по цял свят. Компанията е със седалище в Пало Алто, Калифорния и разполага с офиси по целия свят.

За VMware България:

Нашият офис в България, създаден през 2007 г., е разположен в сърцето на София. През годините VMware Bulgaria се превръща от чисто R & D в многофункционален център с продукти, професионални услуги и бизнес оперативни екипи. До този момент е в топ три ключов стратегически развоен център на VMware в световен мащаб.

Тук, ние се фокусираме върху бъдещите технологични нововъведения на VMware в областта на софтуерно-дефинирания център за данни, управление на облак и автоматизация. Ние предлагаме приятна обстановка за нашите стажанти и служители, със съвременна сграда, която включва зони за отдих и фитнес, зони за отмора, просторно кафене с прекрасна гледка към града, паркинг за автомобили и велосипеди и много други. Поради тези причини служителите на VMware Bulgaria гласуваха компанията като "Най-добър работодател на годината" в проучването Aon Best Employer за 2017 г.

Инициативата е насочена към мотивирани студенти с интерес към софтуерните технологии, които търсят възможност за успешен старт в своята кариера.

Ако си уверен, че вече притежаваш задълбочени познания в областите на обектно програмиране (OOP), структури от данни, алгоритми, многонишково програмиране, бази данни и модели за дизайн, то те каним да кандидатстваш за платена стажантска позиция във VMware!

Ставайки част от програмата, ти ще имаш възможност да участваш в развойната дейност по наш реален вътрешен проект. Също така, ще получиш и привилегията да работиш с най-новите технологии като Java 8, Spring 5, Angular 4, Protractor 5, TypeScript 2.4, Cucumber и други.

В рамките на стажа, твои ментори ще бъдат водещи инженери от VMware, които са заслужили признание в глобален мащаб със своята експертиза. Те ще те запознаят със средата на работа във VMware и регулярно ще ти предоставят насоки, обратна връзка за твоето представяне и препоръки за това как да подобриш своите умения. Накратко, те ще споделят с теб своя опит и ще ти покажат чрез пример как да напреднеш в своята кариера.

Продължителността на стажа ще бъде от 3 до 6 месеца, като в работния процес се поставя акцент върху иновациите, откритостта, сътрудничеството и забавлението. Работното време е гъвкаво, което ще позволи съобразяването на твоя работен график с ангажираността ти в университета.

Ако си мотивиран да започнеш стаж във VMware и да дадеш летящ старт на своята кариера - кандидатствай за една от отворените позиции:

Java / JavaScript Developer (UI) – Intern

Software Engineering Intern

Python Developer -  Intern