Кариерен център

Факултет по математика и информатика

бул. Джеймс Баучер 5

тел. 02 / 8161 589

career@fmi.uni-sofia.bg

Кандидатствай за стаж във VMware

  Започна приемът на кандидатури за стажантската програма на VMware България. В рамките на програмата са предвидени общо 65 позиции в сферата на софтуерното инженерство, R&D, Финанси, Data Science, човешки ресурси и бизнес анализи. Ако желаете да разгледате отворените позиции, може да посетите сайта на компанията: http://bit.ly/2IcAiXv

Накратко за стажантската програма на VMware:

Стажантите във VMware работят по иновативни и предизвикателни проекти, които могат да имат директно отражение върху резултатите на компанията, нерядко могат да доведат до регистрирането на нов патент или разработката на нова продуктова функционалност.

Едно от най-големите преимущества на програмата е това, че всеки стажант работи със собствен ментор - опитен инженер, който помага с насоки и наставления по време на проекта.

Стажовете са платени и имат продължителност от 3 до 6 месеца. Те са пригодени към нуждите на студентите, като не само им позволяват да съчетават успешно своите задължения на работа и в университета, но и подпомагат и надграждат учебния процес.

Над 80% от участниците в програмата през 2018 г. са получили оферта за работа на пълен работен ден и са избрало да преминат към следващия етап от своята кариера във VMware.

Какво казват студентите, които вече са завършили програмата:

Кристиана Ганчева, младши софтуерен инженер във VMware Cloud Operations.

“Един от най-вълнуващите аспекти на стажантската програма е, че през цялото време се чувствах напълно самостоятелна. Разбира се, имах ментори, които винаги ми помагаха и ми даваха напътствия, но в същото време усещах, че мога да се справя сама с предизвикателствата и да предложа собствени решения – това ми помогна да науча много”.

Габриел Камани от Университета La Salle в Барселона, Стажантска програма 2018, VMware Cloud Management.
“Когато пристигнах в България, не знаех какво да очаквам и не познавах страната. Днес мога уверено да заявя, че стажът във VMware България беше най-доброто, което ми се е случвало в цялата ми кариера”. 

Подробна информация за стажантската програма на VMware (Видео):

Interning at VMware Bulgaria: An Insider's Perspective - https://youtu.be/PXvKIWzQ9Bc

Избери своя кариерен път и виж как може да дадеш своя принос в технологичната индустрия! Кандидатствай oще тази седмица, за да подсигуриш своето място:  http://bit.ly/2IcAiXv