Стажантските позиции за 2021 в компанията Uber Engineering Sofia са отворени

 С наближаване на 2021-ва е време да споделим и за възможностите, които тя носи. Радваме се, че през новата година ще имаме възможност да приемем 6-ма от вас в екипа на Uber Engineering Sofia. Точно така, стажантската ни програма отново е отворена! 

За да ви разкажем повече за Uber, за екипа в България и за това какво означава да си стажант при нас, създадохме онлайн събитие по темата, а именно: Virtual Open Office - Internship Program 2021. Каним ви на 3-те декември, от 19 часа, за да се запознаем и да ви разкажем повече.

Ще се срещнете и с инженери, чиито професионален път е стартирал именно като стажанти преди година или две, а понастоящем са неизменна част от екипа ни.

Ще ви запознаем с някои от мениджърите в екипа ни и ще ви разкажем какви са проектите, по които стажантите ни работят. Ще имате възможност да задавате въпроси, така че запазете си датата 3-ти декември в календарите. 

Можете да се регистрирате през страницата на събитието, а на 3-ти сутринта ще получите покана за среща в платформата zoom.

Ей тук ще намерите описание на позицията, а можете да разгледате и кариерния ни сайт.

Ще се видим на 3-ти!

Ако имате въпроси, пишете на Ева Проданова - evelina.prodanova@uber.com