Кариерен център

Факултет по математика и информатика

бул. Джеймс Баучер 5

тел. 02 / 8161 589

career@fmi.uni-sofia.bg

Стажантска програма на Иненсия

INENSIA е млада и динамично развиваща се международна компания, създадена е края на 2017г. Фирмата е специализирана в предлагане на висококачествени услуги в областта на дигиталната индустрия и PLM /Product Lifecycle Management/ технологиите. Ние работим с едни от най-големите и съвременни  технологии на пазара – Siemens и Aras, а наши клиенти са производствени фирми в различни сектори – електроника, машиностроене, автомобилостроене, самолетостроене, фармацевтична индустрия и др.

INENSIA предлага възможности за развитие на своите служители в областта на бизнес анализа и консултирането на промишлени предприятия и софтуерните разработки. Позициите, които предлагаме са в две направления:

  • Бизнес консултанти - ако Вашето образование/опит и интереси са в областта на инженерните науки;
  • Програмисти - ако Вашето образование/опит и интереси са в областта на информационните технологии /C#, C/C++, JavaScript, Java, Python/.

За поредна година фирмата предлага студентски стажове, които дават възможност на млади специалисти да се запознаят със спецификата на работа в областта, да придобият практически умения и да получат възможности за бъдеща професионална реализация.

Ценностите, върху които изграждаме работата си са постоянно развитие на собствените ни умения, взаимно уважение и Lean подход във всичко, което правим. Гордеем се, че имаме възможността да участваме и допринесем за цялостното развитие на PLM и дигитализацията на индустрията в Европа.

За повече информация, посетете сайта ни www.inensia.com

Стажантски позиции: