Студентите от ФМИ вече могат да четат безплатно водещите технологични медии в България

Уважаеми студенти,
По силата на партньорство между Кариерния център на ФМИ и ICT Media, правоприемник на IDG България и издател на Computerworld, Networkworld, PC World и CIO, ще можете да четете безплатно водещите технологични медии в България. От 10 октомври очаквайте периодично броеве на вестника за професионалисти в сферата на информационните технологии и комуникациите Computerworld, списанието за мрежови специалисти Networkworld и списанието за потребителите на Интернет и компютърни технологии PC World. Тази година бяха отбелязани 20 години от създаването на ICT Media и от излизането на първия брой на вестник Computerworld България.
Най-новият онлайн проект е кариерната зона на Computerworld, която обединява най-нужните и полезни услуги и информация в сферата на развитието и управлението на човешкия капитал.

В CareerZone ще се развиват и обогатяват рубриките „Сертификати“, „Назначения“, „Курсове и обучения“ и „Съвети“. Търсещата машина в CareerZone е усъвършенствана и извежда резултатите от кариерната зона филтрирани по отделни рубрики (Новини, Съвети, Курсове, Обяви за работа, Сертификати, ЧР на месеца, Калкулатор на заплатите, Реклами).Най-новата инициатива на http://computerworld.bg/careerzone е видеорубриката „ЧР на месеца“ (HR of the Month), която се осъществява с партньорството на HR Café Bulgaria. Рубриката представя всеки месец по един мениджър „Човешки ресурси“ с доказани качества от ИКТ сектора и големи работодатели на технологични екипи в страната, като представят атмосферата и условията за работа във водещи компании в страната. Разговорите се реализират под формата на видеоинтервюта и се излъчват на живо (като част от платформата “Горещ стол” на HR Café Bulgaria).