Coca-Cola дава стипендии за магистратура в Единбург

Coca-Cola и Университетът в Единбург обявиха конкурс за стипендианти в магистърските програми през следващата академична година – 2012/2013 г. Компанията ще покрие всички университетски такси на одобрените. В допълнение те ще получават по 5000 паунда на година за лични и битови разходи за периода на програмата.
Конкурсът е отворен за бакалаври от Босна, България, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словения, Украйна и Хърватия. Предимство в него ще имат тези кандидати, които са приети в която и да е магистърска програма в Университета в Единбург, но нямат средствата да заминат.
Все пак не е късно и за тези, които все още не са предприели стъпки за кандидатстване на Острова. Те могат да подадат документите си през националната система UCAS до 2 април т.г. Ако бъдат одобрени за програма в Университета в Единбург преди тази дата, също ще могат да участват в конкурса за стипендии на Coca-Cola. Не могат да се включат студенти, които вече следват.
Организаторите предупреждават, че стипендията може да бъде отнета по всяко време, ако резултатите на стипендианта са незадоволителни или ако прекъсне следването си. Одобрените ще бъдат обявени в края на май 2012 г. Повече информация и адресите за подаване на документи са на официалния сайт на университета.
Източник: кариери.бг