Кариерен център

Факултет по математика и информатика

бул. Джеймс Баучер 5

тел. 02 / 8161 589

career@fmi.uni-sofia.bg

СТАЖ ПО ПРОГРАМИРАНЕ .NET /март 2022 - май 2022/ - Абати

 

Софтуерна компания предлага 2-месечни и 3-месечни стажове по програмиране и възможност за започване на постоянна работа.

Ние сме, Абати АД, 100% българска софтуерна компания.

През 2011 година разработихме информационната система „Преброяване 2011”, чрез която през Интернет се преброи почти половин България. През 2016 започна да функционира разработената от нас най-голяма и комплексна информационна система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България – ИСУН 2020.

Като златен партньор на Майкрософт сме ориентиране в разработването на приложения с технологиите на компанията Майкрософт (C#, Microsoft .NET Core, Entity Framework Core). Нашите уеб системи използват най-съвременните технологии като AngularBootstrap, както и системи за управление на бази данни като PostgreSQL и Microsoft SQL Server.

През 2011 година спечелихме престижната награда на Майкрософт – Партньор на годината, както и наградата на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за e-business.

Към настоящия момент изпълняваме проекти от изключителна важност за държавната администрация, както и се грижим всички разработени от нас информационни системи да са в пълна работоспособност.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Всеки, който се е насочил към програмиране, притежава нужните умения и усеща желание да се учи и да работи е добре дошъл при нас.

Стажът включва запознаване с технологиите и платформата на Майкрософт за програмиране на уеб приложения и създаване на бази данни. След стажа се провежда изпит върху усвоените знания – писане на код за решаване на задача. Стажантите, които покажат качества по време на стажа и издържат изпита ще бъдат поканени да започнат работа.   

Тези, които започнат работа след стажа ще имат реална възможност да се научат да програмират, да се усъвършенстват и да се специализират в разработването на информационни системи, базирани на технологиите и платформата на Майкрософт.

Ще програмират по предизвикателни и интересни проекти с най-новите и най-модерни в технологии в света.

Ще получават стимулиращо заплащане при отлични условия на труд, с възможност за гъвкаво работно време за съвместяване на образование и работа. 

Освен всичко това фирмата насърчава желанието за обучение и покриване на сертификати на Майкрософт. Всички служители на компанията притежават сертификати на Майкрософт за  професионалисти – Microsoft Certified Developer Associate или Microsoft Certified Developer Specialty или други. Всяко явяване на изпит на Майкрософт се заплаща от компанията.

Изпрати актуално CV на е-mail jobs@abbaty.com, с референтен № DEVNET0322, от което и ние да разберем какво точно знаеш и можеш.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване.