Кариерен център

Факултет по математика и информатика

бул. Джеймс Баучер 5

тел. 02 / 8161 589

career@fmi.uni-sofia.bg

Dyslexic Thinking - събитие на САП Лабс България

logo    САП Лабс България организира на 24.01.2023 от 16:00ч. виртуално събитие, във връзка с дислексията. Целта е да си поговорим за един различен начин на мислене, един различен свят, в който обикновено лесните неща са трудни, трудните - лесни, а невъзможните - възможни.

Каква е идеята на събитието ?

 Dyslexic Thinking е много ценно качество в реалния живот и дори в LinkedIn е разпознато като важно умение – такива хора много често са изключително иновативни, креативни, имат аналитично мислене и са много упорити.

Защо да се присъединят студентите
👉 Да получат повече информация относно плюсовете и минусите на умението dyslexic thinking. Осведомеността може да промени живота на много възрастни хора и деца в добра посока и е важна за нас като общество.
👉 
Как да допринасят за т.нар. brain-friendly работна среда, в която се приветстват служители с разнообразни индивидуалности и когнитивни умения, което води до по-високо удовлетворение на служителите и по-добри резултати.

Facebook https://www.facebook.com/events/552001493504231?ref=newsfeed

Събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация през линка на събитията, за да може да им изпратим zoom link за достъп преди него