Кариерен център

Факултет по математика и информатика

бул. Джеймс Баучер 5

тел. 02 / 8161 589

career@fmi.uni-sofia.bg

Събития на Немечек България

  1. "Ден на ИТ студентите"

logo

На 12 октомври 2023 от 17:30 до 20:00 организираме специален "Ден на ИТ студентите" в софийския офис на Немечек България (ул. Индустриална 11). Събитието е напълно безплатно и е отворено за всички студенти със специалности, свързани с информационните технологии.

В рамките на няколко часа ще дадем възможност на участниците да се разходят и опознаят атмосферата при нас, да се срещнат и да поговорят с опитни софтуерни специалисти от компанията, да присъстват на интересна презентация и като цяло – да се забавляват.

Програмата на "Ден на ИТ студентите" включва:

  • Обиколка на офиса
  • Презентация на тема "Какво прави програмистите успешни?"
  • Human Bungo
  • Пица и бира!

 Единственото условие за участие е попълването на следната Google форма: https://forms.gle/otQ2DmS8iTcjeMFbA

      2. Speed IT Up University Edition – нашата двуседмична ИТ работилница

Тя дава възможност на студентите да се докоснат до екипната работа във водеща ИТ компания и да разработят истински софтуерен продукт. Чрез нея студентите успяват да надградят своите знанията и да развиват уменията си, докато се забавляват.

Вече може да се кандидатства за студентското издание на Speed IT Up, което ще се проведе между 6 и 17 ноември 2023 (10 работни дни, 10:00-18:00). То е подходящо за студенти между 2 и 4 курс. Кандидатстването приключва на 17 октомври! Повече информация има - ТУК.