Кариерен център

Факултет по математика и информатика

бул. Джеймс Баучер 5

тел. 02 / 8161 589

career@fmi.uni-sofia.bg

Глобална менторска програма Develop на Ubisoft

ubisoft logo

Менторската програма е посветена на привличането и развитието на разнообразие от талантливи личности в сферата на разработка на виедо игри.

Студентите имат изключителната възможност да се докоснат до опита на нашите ментори и да работят по проект, свързан със създаването на видеоигри. В процеса на работа те ще получават навременна обратна връзка и подкрепа, за да развиват уменията си и да доведат проектите си до успешно завършване.

С постоянно нарастващия брой хора, играещи видеоигри, ние вярваме, че е изключително важно да създаваме забавление, което е достъпно за всеки и наистина отразява разнообразието от таланти, което съществува в съвременното ни общество

За кого е тази менторска програма?

Програмата е отворена за студенти, които се идентифицират като жена или небинарна личност и имат страст към развитие в сферата на създаване на видеоигри.

Менторската програма е подходяща за студенти от специалности в областта на програмирането.

Как става регистрацията за включване в програмата?

Записването за програмата вече започна и студентите могат да кандидатстват през кариерната страница  на менторската програма.

За да подадат своята кандидатура, студентите е необходимо да попълнят регистрационен формуляр.

Всички кандидатури ще бъдат прегледани много внимателно, като първо ще се разгледат автобиографиите, а на следваща стъпка ще се провеждат интервюта с локалния ни екип за подбор в София.

Моля, имайте предвид, че броят на местата в програмата е ограничен.

 

Таг