Инициативата "Човекът, който ме вдъхновява" на JobTiger търси новите будители!

Кои са лидерите на съвремието?
Инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“ на JobTiger търси новите будители
Кои са лидерите с ново мислене, които имат желание и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и едновременно с това да увличат още хора след себе си? Кои са тези, които имат безспорен авторитет и положително въздействие върху своите общности, без да са били на кориците или екраните на водещите медии в България?
Отговори на тези въпроси може да даде всеки българин, който номинира своето вдъхновение в инициативата на JobTiger „Човекът, който ме вдъхновява“. В нея търсим новите българи с положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт и т.н.
 

Кампанията се провежда чрез номинации и гласуване онлайн на сайта http://jobtiger.tv/inspiration/. Номинираните всяка седмица, които отговарят на условията, са предлагани за гласуване през следващата седмица, като всяка седмица в продължение на 10 седмици се определят 3 финалисти с най-много гласове. Интервюта с финалистите до момента може да намерите тук http://jobtiger.tv/news/chovekut-koyto-me-vduhnovyava-tursi-liderite-na-....
30-те финалисти ще бъдат обявени на 1 ноември 2012 – Ден на народните будители.
„Човекът, който ме вдъхновява“ има силен позитивен заряд. Инициативата цели да издири и представи на цялото общество личности, които носят нови идеи и заразяват с действията си своята общност. Тези личности създават новите ценности и носят новия имидж на България чрез положителния пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване на всеки.
„Сбъдната мечта,“ така описва „Човекът, който ме вдъхновява“ Светлозар Петров, изпълнителен директор на JobTiger. И добавя: “Това е начинът да идентифицираме новите, положителни образи на България и да откроим техния пример за подражание.“